Alergeny: 7 Mléko, 9 Celer
Vytisknout recept
Rychlé risotto ala Itálie
Jak je z mých receptu vidět, tak rýže je se mnou stále a všude. Byla se mnou letos i na festivale ve Varech a to díky mé kolegyni Saše. Tenhle recept je její a báječně mi zpříjemnil šílenost stravování v tom zmatku. Takže díky Sašo a dobou chuť.
Pokyny
na 2 lžících oleje orestujeme cibulku pokrájenou na malé kostičky, přidáme rýži a promícháme
zalijeme vývarem a dusíme 10 minut, stále hlídáme a promícháváme
na druhých 10 minut přilijeme víno a dusíme do změknutí
fazolové lusky podusíme v osolené vodě do poloměkka, pokud máme lusky mražené, tak je přidáme na posledních 5 minut k rýži rovnou
kuřecí maso osmahneme na zbylém oleji a slanině do zezlátnutí a přidáme k rýži
na talíři postrouháme parmezánem