Je to skoro rok, co jsem dodělala svoji první kuchařku. Byl to proces neuvěřitelně zábavný i poučný, nikdy by mě před tím nenapadlo, že tohle zažiju. Vařili jsme, fotili a řekněme si narovinu, že hlavně také ochutnávali. Mého kamaráda Honzu Vágnera, který je autor všech fotek, to ochutnávání dost stresovalo. Je totiž bezlepkář a tak byl pro mě ideální testovací vzorek na všechny recepty bez lepku. Věřil mi, jedl a fotil, až mu celé to 10 denní focení přidalo pár kilo na váze. Ale popravdě, hladový chlap a ještě umělec je kombinace šílená, takže mise byla jasná. Focení byla parádní jízda tvůrčí práce a dodnes mám a už navždy budu mít v hlavě pokoru a obdiv ke všem profíkům kuchařům, kteří vaří celé dny a ještě je to baví.
Ráda na celý ten proces vymýšlení, zkoušení a občas bohužel i vyhazování mých výmyslů vzpomínám. Bylo a stále je to super, jedu totiž dál a těším se na nové výzvy. Ale nebylo by to tak, kdybych od Vás neměla tak milé odezvy, mému amatérskému nadšení pro věc to fakt dost pomáhá.
Moc za to děkuji a těším se, co bude dál. Dobrou chuť.
Jana