Ranní rýže
Na tuhle snídani nedáte dopustit. U nás je to 1. na menu snídaní. Dá se dělat na 100 způsobů, lahodí oku a jste syti do oběda. Dobrou chuť.
Porce Doba přípravy
2porce 5minut
Doba vaření
15minut
Porce Doba přípravy
2porce 5minut
Doba vaření
15minut
Suroviny
Pokyny
  1. uvaříme rýži do měkka, promícháme s vlažným mlékem
  2. pokud máte rýži raději suchou, tak nedávejte mléko
  3. do talíře dáme rýži, posypeme mandlemi, ovocem, kokosem a na závěr skořicí
  4. na závěr pokapeme medem nebo sirupem dle libosti
Poznámky k receptu

Tipy

Pokud chcete rýži občas proměnit do čokoládova, tak přidejte lžičku kakaa nebo vysokoprocentní čokoládu slazenou kokosem.

Rýžovar – nechce se vám stát u sporáku a hlídat rýži? Chápu, mám to za sebou. Rada je jasná, kupte si malý rýžovar, je to super pomocník a rýže je z něj vždy akorát.