Když je malinko více času na přípravu snídaně, tak u nás vítězí tento sendvič. Parádně zasytí a je prima alternativou super zdravých snídaní z řad kaší, granoly a smothie. Když to tak vezmu, tak proč ho mít jen ke snídani, i na večeři se hodí a suroviny do něj máme v lednici snad každý.
Dobrou chuť.
Doba přípravy | 10 minut |
Doba vaření | 10 minut |
Porce |
sendviče
|
Suroviny
- 4 plátky sendvič chleba viz. poznámka k receptu náhrada: bezlepkový sendvič chléb
- 3 kusy vejce náhrada: bez vajec
- 4 plátky šunka
- 2 lžičky majolka náhrada: vege majolka
- 4 plátky slanina
- 2 hrsti rukola nebo špenát
Suroviny
|
|
Pokyny
- sendvičový chléb opečeme v toustovači
- na pánvi připravíme ham and egs, na druhé pánvi nebo grilu pečeme slaninu
- chléb potřeme majolkou, a naplníme ... ham and egs, slanina, rukola nebo špenát, sýr
- Ozdobte zeleninou dle vlastního výběru.
Poznámky k receptu
Pokud máte problém nejen s lepkem, ale i dalšími potravinami (mléko, vejce atd.), tak při nákupu bezlepkového pečiva dávejte pozor na složení. Ve většině pečiva je mléko i vejce obsaženo.
V potravinách se zdravou výživou se dá koupit pár vybraných druhů chleba bez mléka i vajec.