Roztančená letní bageta s hovězím a slaninou
Je to paráda, když jídlo na talíři hraje barvami. Léto je za dveřmi a tahle bagetka je, díky barevné zelenině, letní až až. Naložte si k ní barevnosti dle libosti a nezapomeňte, že jídlo je super zábava. Dobrou chuť.
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Doba vaření
10minut
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Doba vaření
10minut
Suroviny
Avo pomazánka
Náplň a bagety
Pokyny
  1. avokádo oloupeme a spolu s koriandrem, šťávou z limety, solí a česnekem rozmixujeme na hladkou pastu
  2. bagety dáme na pár minut do trouby na pečo papír, aby byly křupavé (190 st. C)
  3. hovězí steak omyjeme, osušíme, potřeme lehce olejem, osolíme a dáme na gril nebo gril pánev a připravíme dle požadavku strávníka
  4. steak nakrájíme na tenké plátky a lehce osolíme
  5. slaninu vyškvaříme na grilu nebo suché pánvi
  6. bagety nakrojíme, potřeme avo pomazánkou a naplníme zeleninou, masem, slaninou a sýrem